11 maart 2010

Nieuwe kleuren


Hoera! Er zijn nieuwe templates voor de blog beschikbaar. Meteen er een paar uitgeprobeerd, zonder er heel veel tijd aan te besteden... maar voor je het weet ben je toch zo weer een uurtje verder :-)

Voor nu is het deze indeling geworden. Lekker met weer eens andere kleuren. En mooie witte randjes om de foto's!

5 opmerkingen:

 1. Mooie foto hoor!!! en bedankt voor de tip, want ik vergeet gewoon de nieuwe mogelijkheden uit te testen, wat ik toch beslist es moet doen...

  groetjes,

  lameleven.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die kleur mooi diep geworden!
  Liefs Elsa
  En weer een heel andere kleurstelling van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool, I like the purple colour!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Elina,
  Je hebt geen e-mail adres op je pagina daarom reageer ik hier. Ik was aan het surfen om te kijken naar andere blogs. Zo kom ik bij jou op je blog. Ziet er mooi en leuk uit. Is ook interessant om te kijken - lezen. Zo heb ik ook een fotoblog welke ik probeer bij te houden. Nu schrijf je dat er enkele nieuwe leuke gadgets zijn. Een ervan vindt ik heel interessant en dat is de pagina vertalen. Via de link kom ik wel bij google uit maar ik kan Google vertaal zoals jij die hebt nergens vinden. Dus is mijn vraag, waar heb je die vandaan en hoe kan ik deze op mijn blog zetten?
  Mijn e-mail adres is petermaas.yep@chello.nl en mijn blog is http://petermaas.blogspot.com/
  Alvast bedankt, nu even verder lezen op je blog.

  Peer Maas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel allemaal!/Thanks, all!

  @Peer: Hoe ik zelf de vertaalgagdet heb gevonden, weet ik ook niet meer... Maar als je hiernaast op de gagdet zelf op het woord Google klikt, kom je bij 'Google vertalen'; klik daar op 'hulpprogramma's en bronnen' en dan staat daar de code die je aan je website toe kunt voegen. Je krijgt dan een iets andere layout dan ik hier heb, maar die is eigenlijk wel zo mooi... :-)

  BeantwoordenVerwijderen